zetpil tester voor uiteenvaltijd

uiteenvaltijd tester voor zetpillen

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Een zetpil bestaat uit een materiaal dat smelt bij lichaamstemperatuur of oplost door vocht en daarbij de medicinale stof afgeeft. Deze werkzame stof wordt vervolgens rechtstreeks opgenomen in het bloed via de wand van de endeldarm (het rectum).

Overview

Een scala aan instrumenten van PharmaTest om de kwaliteit van Zetpillen, Pessaria, Creames etc. te testen.

 

Instrumenten

De PharmaTest PTS3-E zetpil tester is ontworpen voor de manuele controle van de zetpil desintegratie- of uiteenvaltijd. Het voldoet aan alle huidige eisen, zoals vastgelegd in de Duitse DAB en Europese EP <2.9.2> Farmacopee. De SPT6 Zetpil doorweektijd (penetratie) instrumenten kunnen worden gebruikt in elke PharmaTest Tablet desintegratietester. Het instrument voldoet in alle details aan de monografie van de EP <2.9.22> Apparatuur A.

 

Dialyse Cell

De Zetpil Dialyse Cell PTSW0 wordt gebruikt in een Vessel van een Dissolutie Tester. Het is geschikt om de concentratie van actieve of een zetpil of andere lypophilic dragers testen.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

Lees meer over pharmatest zetpil testers

PTS3-E Zetpil testers voor de desintegratie of uiteenvaltijd

zetpil tester voor uiteenvaltijd

uiteenvaltijd tester voor zetpillen

De PTS3E zetpil testers zijn ontworpen voor de bepaling van de zetpil en pessarium desintegratietijd. Het voldoet aan de huidige eisen, zoals vastgelegd in de Europese farmacopee EP <2.9.2>. Drie samples worden gelijktijdig getest, vooraf ingestelde periode van 1 minuut tot 10 uur ingegeven door de gebruiker.

De sample containers worden over 180 ° gedraaid, zoals gespecificeerd is in de monografie. Het waterbad heeft een capaciteit van 12 liter (4ltr voor elk van de samples). De totale rotatie tijd voor 180 ° is normaal gesproken 10 minuten, en de normale desintegratie tijd is ongeveer 30 minuten. Het bad, samplehouder en de test baskets kunnen worden verwijderd uit het instrument voor reiniging. Door het thermostaat ontwerp (circuleert vanaf de bodem van het bad) wordt ervoor gezorgd dat er geen suppositorium materiaal in het verwarmingssysteem komt.

 

 

 

 

SPT-6

Zetpil Softening (Penetration) Test

SPT6_met_ptz-auto-zetpil-tester

zetpil tester voor desintegratie

De Zetpil SPT6 Penetration Tester wordt gebruikt om de doorweektijd van 6 monsters e gelijk te bepalen. Het is gemaakt in strikte overeenstemming met de monografieën an de EP <2.9.22.1> Apparatuur A. De Penetration tester zelf dient in een geschikte plexiglas waterbad te worden geplaatst. Het is mogelijk om de SPT6 gebruiken in een PharmaTest desintegratie tester van de series PTZ, DIST3 of PTZ AUTO. Het gebruik ervan binnen de PTZ AUTOEZ instrumenten, kan de softening tijd automatisch worden gedetecteerd.

 

PTWS-0

zetpil tester voor dissolutie systemen

ptws0-zetpil-tester-dissolutie

PTWS0 – dissolutie – zetpil

De PTSWO Zetpil Dissolutie Test Cell (Rotating Dialyse Cell) wordt gebruikt in een normale 1 ltr. USP dissolutietester om de snelheid van oplossing van actieve stoffen van zetpillen en lypophilic dragers te bepalen. De roerder aandrijving is gekoppeld met de as van de horizontaal roterende dialyse cel, dat de zetpil of sample materiaal bevat. Werkzame bestanddelen diffunderen door het celmembraan en kunnen op normale wijze worden gemeten door te samplen in de buitenste fase, gewoonlijk water, waarbij alleen actief opgeloste stoffen worden gemeten. De PTSW0 kan gebruikt worden in de in de meeste dissolutietesters, met name die van PharmaTest: PTWS – PTWS300 / 600 – PTWS610 – PTWS1210 – PTWS4000.