dissolutie software

dissolutie software

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Dissolutie Software

Software

In de Dissolutie Software Suite Argus kunnen systeembeheerders de gebruikers toegangsrechten eenvoudig beheren configureren o.a. voor elektronische ondertekening en methode ontwikkeling. De software bediend de dissolutietester, de pomp en de spectro-meter en/of de dissolutie sampler.

Prolyse BV is exclusief dealer van PharmaTest producten voor de Benelux Landen.

 

Configuraties

De Dissolutie systemen kunnen gebruik maken van PharmaTest dissolutie testers, maar ook die van de meeste andere merken. Veelal wordt gekozen voor een zgn “Closed Loop” configuratie. De Software bedient de diverse onderdelen en verzorgd de rapportage. Alles gaat in overeenstemming met 21 CFR Part regelgeving.

Overzicht

(Semi) Automatisering van USP dissolutie methoden 1, 2, 3, 4 en 7; en niet alleen methode 1 en 2 zoals met vele andere systemen en fabrikanten!.

 

Online systemen

Prolyse Handmatige dissolutie testers kunnen vaak ook voor automatisch gebruik ingezet worden. Wij leveren zowel semi-automatische systemen als volledig geautomatiseerde dissolutie pakketten incl. geavanceerde dissolutie software. De laatste ontwikkeling is de IDS-1000 In-Situ Fiber Probe systeem. De DTS-800 is wereldwijd een uniek ontwerp, omdat alle apparatuur die nodig is om een geautomatiseerde dissolutietest uit te voeren “aan boord” is.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer dissolutie software

WinDiss Argus

Dissolutie software suite

WinDiss ARGUS / dissolutie Versie 2 is een revolutionaire wetenschappelijke dissolutie data management software tool voor dissolutie instrument controle en geavanceerde data-acquisitie, beheer, verwerking en rapportage, ontworpen door gebruikers voor gebruikers.

Of u nu dissolutie testen af en toe of meerdere keren per dag uitvoert, ARGUS / dissolutie Versie 2 zal u productiviteit opleveren in het runnen van tests en het analyseren van de resultaten. Dat alles in overeenstemming met 21 CFR Part 11 regelgeving.

WinDiss ARGUS / dissolutie Version 2 vereenvoudigt het werken d.m.v. sjablonen, o.a. het verzamelen en rapporteren van dissolutie testresultaten. Beveiliging van gegevens, compliance en validatie tools voor een QC afdeling, of een maximale flexibiliteit in de R & D-gebied alles kan met ARGUS / dissolutie Version 2. Intuïtieve wizards helpen iedereen in uw lab het werk en efficient uit te voeren – uw volgende dissolutie test wordt uitgevoerd in slechts een paar klikken.

WinDiss ARGUS / dissolutie Version 2 beschikt over multi-task mogelijkheden zonder gebruik te maken van meerdere softwarepakketten. U kunt gegevens opnemen en controleren van een verscheidenheid aan instrumenten, met inbegrip van baden, pompen, automatische samplers en spectrofotometers.

U kunt geavanceerde kalibraties van algoritmen verrichten, zoals MCA en PLS met directe weergave van de berekende gegevens. U kunt methoden implementeren en rapportage verrichten met templates voor gemeenschappelijk gebruik.

 • Toegang tot dissolutie data en methoden met behulp van een relationele
 • database (SQL)
 • Correctie in spectra bij een tweede golflengte of tweede afgeleide
 • Analyse van multi component producten
 • bestuurd vele spectrofotometers, dissolutie testers, pompen, cell wisselaars etc
 • Mogelijkheden voor bemonstering, online metingen, fiber optics en
 • meerdere dissolutie tester tegelijk
 • Naadloze groei van werkstations to een dissolutie lab netwerk
 • Ontworpen voor een data – beveiligd regulatory lab environment
 • 21 CFR Part 11 compliant
 • Werkt met Windows 7, Windows 8 en 8.1
 • Rapportage generator ingebouwd
 • etc etc