split-beam spectrophotometer

Spectrofotometer

 

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Diode Array

Diode array detectie de enige technologie die real time data acquisitie van volledige spectra maakt bij zeer hoge snelheden, bijvoorbeeld in 12 msec tijd. Metingen op discrete golflengten worden meestal gebruikt (bijvoorbeeld in dissolutie studies) voor kwantificering , maar de aanwezigheid van verontreinigingen met overlappende signalen (absorptie bij of nabij dezelfde golflengte) kan onopgemerkt blijven.

 

Modellen

SA500: de eerste diode array UV/Vis spectrophotometer met een 8 of 16 kanaals cell changer voor 10 en 20mm optische weglengte. Daarnaast heeft dit model een geïntegreerd en geavanceerd fiber optic systeem. T70: UV-Vis spectrophotometer met uitstekende prestaties, hoge kwaliteit met een scherpe prijs. Voldoet aan alle strenge eisen.

 

Overzicht

Hieronder vindt u een kort overzicht van onze spectrofotometers. Deze kunnen standalone of in onze (semi-) automatische dissolutie systemen ingezet worden. Ze worden volledig aangestuurd door onze dissolutie software WinDiss Argus.

 

Online Systemen

Wij leveren (semi-) automatische systemen als ook volledig geautomatiseerde oplossingen (incl media addition). De laatste telg in de familie is de IDS-1000 in-situ Fiber Probe system. Net als de DTS-800 is dit een unieke systeem: in 1 instrument heeft ie alles aan boord om een geautomatiseerde dissolutie uit te voeren met een geringe benodigde lab-ruimte.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer PharmaTest spectrofotometers

SA 500 Diode Array UV/VIS Spectrophotometer High Speed Diode Array Spectrofotometer

SA500 Diode Array Spectrophotomete

SA500 Diode Array Spectrophotometer

De eerste diode array UV/Vis spectrophotometer met een 8 of 16 kanaals cell changer voor 10 en 20mm optische weglengte. Daarnaast heeft dit model een geïntegreerd en geavanceerd fiber optic systeem.

Enkele kenmerken:

  • Excellente reproduceerbaarheid
  • Optical systeem zonder bewegende delen
  • Ultra snel scannen
  • Geïntegreerde 8-cell changer voor cuvetten tot 20mm weglengte of 16-cell changer met 10mm weglengte.

Door toenemende prestatie druk hebben laboranten gezocht naar methoden die nauwkeurigere informatie geven en een grotere veiligheid bieden met goede analyse resultaten. In UV metingen is dat Diode Array Detectie techniek. Dit is de enige technologie die real time, data acquisitie van volledige spectra maakt bij zeer hoge snelheden, bijvoorbeeld in 12 msec tijd. De verkregen informatie kan worden gebruikt om de zuiverheid van de gemeten producten te bepalen. Metingen op discrete golflengtes (dissolutie profielen) worden normaliter gebruikt voor kwantificering, maar de aanwezigheid van verontreinigingen met overlappende signalen (absorptie bij of nabij dezelfde golflengte) kan onopgemerkt blijven.

 

T70 UV/VIS Spectrophotometer UV/VIS Split-Beam Spectrofotometer

split-beam spectrophotometer

T70 split-beam spectrophotometer

De T70 serie van UV – Visible Spectrofotometer bieden uitstekende prestaties, hoge kwaliteit en zijn scherp geprijsd. De T70 UV – Visible -serie is innovatief in termen van instrument toepassing,mechanische en optische ontwerp, elektronische controle en software met behoud van functies die goed gevestigd zijn en geaccepteerd door de industrie.

De T70 biedt

  • Excellente reproduceerbaarheid en drift stabiliteit.
  • Geïntegreerde 8 cell changer for 10mm optische cuvetten
  • Flexibiliteit
  • Gebruikersvriendelijkheid

Deze split beamer wordt gebruikt voor de analyse van voedingsmiddelen, geneesmiddelen, landbouw producten en wordt veel gebruikt in de medische zorg, bij volksgezondheid, milieu, bio wetenschappen en vele andere biologische en biochemische applicaties.