PTWS-610-basket-dissolutie-systeem

PTWS-Basket-opstelling met EPE

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Vol Automatische dissolutie testers

IDS1000

Een geheel nieuwe generatie van vol automatische dissolutie systemen is de IDS1000 en de DTS-800 van PharmaTest. De volledig geautomatiseerde Fibre Optic IDS 1000 In-Situ-dissolutie systeem is voorzien van een UV diode matrixdetector, een 9-kanaals multiplexer en biedt plaats aan maximaal 8 fiber optic meetprobes. Snelle bemonstering is mogelijk, een volledige spectra scan is beschikbaar voor alle aangesloten vessels in minder dan 30 seconden, direct resultaat scherm, minimale verandering van de test zijn enkele van de voordelen van de IDS 1000.

DTS800

De DTS-800 is een “conventioneel” volledig geautomatiseerde dissolutietest systeem dat is uitgerust met een ingebouwde UV/VIS diode matrix detector, een ingebouwde 8 kanaals peristaltische pomp en een ingebouwde 8-cell-wisselaar. Als gevolg van de all-in-1” ontwerp is de tubing kort, het meten is snel en de ruimtebesparing is enorm, slechts 100 cm. Dit is ook geldig voor de IDS 1000.

De IDS 1000 en DTS 800 systemen worden bestuurd door het WinDiss32 Argus dissolutie softwarepakket.

Overzicht

De meeste mensen beschrijven volautomatisch als een instrument dat alles doet: het doen van metingen, monsters nemen en de resultaten berekenen etc. Ze voegen de tabletten zelf toe wanneer er om wordt gevraagd op het scherm en vullen en schoonmaken van de vessel wordt door de analisten zelf gedaan. Geautomatiseerde dissolutie Testen in dit geval betekent dat bemonstering, metingen en resultaat berekening worden geautomatiseerd.

Conventioneel

“Conventionele” geautomatiseerde online en off-line dissolutie Systems zijn ook beschikbaar zoals je kunt zien op deze en vorige pagina’s. Een On Line systeem (ADS) wordt doorgaans opgevat als een “closed loop” dissolutie systeem. Deze is uitgerust met een dissolutie tester en een geschikte pomp en een UV/VIS spectrofotometer met een Multi-Cell-wisselaar en de windiss Argus software.

Een Off Line systeem omvat een Fraction Collector of een Auto Sampler om monsters te verzamelen en bv te verdunnen (DSR/ASP2000) en directe injectie van het voorbereide monster in een UV/VIS spectrofotometer of een HPLC-systeem.

 

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer vol-automatische dissolutie testers

IDS-1000

In-Situ Dissolutie tester

IDS1000 of Fibre Optic In situ dissolutie Systeem is de toepassing van directe meettechnologie in dissolutie Testing. Traditioneel wordt een dissolutie test uitgevoerd op vaste doseringsvormen met een standaard dissolutie tester. Monsters met het actieve deel binnen de doseringsvorm worden genomen of handmatig of met meer geautomatiseerde middelen zoals een pomp die is verbonden met een geschikte analyzer, meestal een UV-VIS spectrofotometer.

De IDS1000 en WinDiss32 dissolutie Software, kan niet alleen kan het hele proces van bemonstering worden geautomatiseerd, maar kan ook zelfstandig meten, zodat er geen behoefte is monsters uit de dissolutie vessels te pompen naar externe meetvoorzieningen zoals een Spectrometer. Alles wat nodig is voor de metingen kan “aan boord” worden uitgevoerd.

Het systeem wordt bediend en gecontroleerd door de WinDiss32 dissolutie Software, een volledig 21 CFR part 11 (GAMP) compliant softwarepakket geschikt voor in-situ,closed loop en off-line dissolutie testers.

 

DTS 800

“all-in-one” automatisch dissolutie systeem

De DTS800 “Al-in-One” closed loop Dissolution Test Systeem is ontworpen voor de volledig geautomatiseerde bepaling van de oplossnelheid van werkzame stoffen in tabletten en andere vaste doseringsvormen in een compact, volledig geïntegreerd ontwerp.

Het systeem bevat een 8 positie dissolutie tester, een ingebouwde Diode Array UV/VIS spectrofotometer, een ingebouwde 8 kanaals pomp en geïntegreerde cuvetten wisselaar die kan werken met 8 cuvetten tot 20 mm weglengte. Het systeem wordt aangestuurd door de WinDiss32 dissolutie Software, een volledig 21 CFR part 11 (GAMP) compliant softwarepakket geschikt voor Closed-Loop en andere dissolutie systemen.

Alle componenten zijn geïntegreerd in dezelfde behuizing, daardoor wordt monster overdracht tot een minimum beperkt door de korte tubing en kan eenvoudig vervangen worden. Alle aansluitingen zijn “afsluitbaar” Luer types voor eenvoudige en veilige verbindingen.

Het systeem voldoet aan de huidige eisen van de Pharmacopoeia (USP <711/724> / EP <2.9.3 / 4>).