a1-safetech-veiligheidskasten

Dissolutie Vessels

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Goede tablet dissolutie vessels zijn van essentieel belang bij het verkrijgen van goede en reproduceerbare resultaten. Ze worden soms over het hoofd gezien als een belangrijke factor in de dissolutie test. Al onze dissolutie vessels zijn zo ontworpen dat ze volledig USP compliant zijn en worden compleet geleverd met serienummer en certificering. Daarnaast zijn alle QLA Producten geproduceerd volgens ISO9001-normen.

Koop met vertrouwen: QLA garantie, certificaten en echtheids hologram
Koop met vertrouwen: Wij garanderen dat onze tablet dissolutie vessels gelijkwaardig zijn aan die van de originele fabrikant! Alle dissolutie vessels worden geleverd met certificaten en echtheids hologram.

Diverse maten dissolutie vessels
Diverse maten van 100ml tot 2 liter in helder of gekleurd glas zijn beschikbaar. Dissolutie Vessel met een zogenaamde plastic rand gemaakt met een mal leveren wij ook; Deze dissolutie vessels zijn 100% aan elkaar gelijk.

Vervangen van dissolutie vessels
Bij het vervangen van dissolutie vessels dient u erop te letten dat de hoogte van de paddle en/of basket correct is alsmede de centricity in de vessels zelf. Zonodig dient u deze opnieuw af te stellen.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over de Dissolutie Vessels

Dissolutie Vessels (of Korven)

Alle QLA Producten zijn geproduceerd volgens ISO9001-normen en worden geleverd met certificaten en echtheids hologram.

qla logo

Dissolutie Variabelen

Recente studies hebben aangetoond dat een van de belangrijkste variabelen in de ontbinding test is de vessel zelf.

Onregelmatigheden in de kromming en de binnenkant van een dissolutie vessel draagt in aanzienlijke mate bij aan het voorkomen van afwijkende dissolutie testresultaten en kunnen gemakkelijk de kalibratie van het systeem beinvloeden bij het gebruik van kalibrator tabletten.

Lagere Toleranties

Vervaardigd met behulp van een thermisch vacuüm proces, de UltraCentre dissolutie vessels bieden een aanzienlijk lagere toleranties op afmetingen dan standaard vessels die geblazen zijn. Er is dus een lagere variatie van glas dikte en vorm. Daarnaast is elke vessels precies hetzelfde en biedt minder variatie in resultaten tussen de verschillende dissolutie posities.

ASTM kalibratie standaarden

De UltraCentre dissolutie vessels zijn ontworpen om te helpen bij de nieuwe ASTM kalibratie standaarden. Deze zijn zo nauw en zijn de noodzaak voor de dure en tijdrovende kalibratie met tabletten. Een certificaat van conformiteit aan ASTM-normen wordt meegeleverd.

Klik hier voor meer informatie