waterbaden-general-purpose-polyscience

algemene waterbaden

 

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Polyscience

PolyScience is een toonaangevende producent van constante temperatuur controle apparatuur. Sinds 1963 bieden ze innovatieve temperatuurregelingen oplossingen voor wereldwijde klanten.  Zo leveren ze ook gekoelde en verwarmde circulerende waterbaden.

Prolyse BV is importeur van Polyscience producten voor de Benelux Landen.

Beste Lab Partner

Leverbaar in 40 verschillende modellen, de nieuwste generatie PolyScience circulerende waterbaden handhaven de reputatie voor innovatie, productkwaliteit en verwarming expertise. De waterbaden zijn uiterst eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te installeren en te onderhouden en zullen u een jarenlange betrouwbare en nauwkeurige werking bieden.

Kenmerken

 • stil
 • makkelijk te onderhouden
 • energie besparend
 • veilig
 • Intuïtief
 • veelzijdig
 • vele typen controllers beschikbaar

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

meer over waterbaden van PolyScience

Oplossingen

circulerende waterbaden van Polyscience

circulerende waterbaden

Polyscience biedt erg veel verschillende oplossingen voor applicaties waar circulatie nodig is, de zogenaamde circulerende waterbaden. De waterbaden onderscheiden zich door de innovatieve microprocessor gestuurde temperatuurregelaars. Ook beschikken de Polyscience circulerende waterbaden over een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding. Het programma van Polyscience bestaat onder andere uit koelers, (circulerende) waterbaden en temperatuurregelaars voor zowel laboratoria als industrie gebruik met uitmuntende specificaties.


 

De beste Lab Partners die u ooit zult hebben!

Nauwkeurig en betrouwbaar!

Met strakke lijnen en uitzonderlijk grote digitale displays, de Polyscience circulatiewater baden zijn een genot voor uw ogen. Maar zelfs de meest aantrekkelijke lab partners moet hard aan de slag.  We hebben circulerende waterbaden die eenvoudig te bedienen en te onderhouden zijn. Polyscience apparatuur maakt uw leven eenvoudiger en productiever.

 • Het waterbad reservoir grootte variërend van 6 liter tot 75 liter
 • Verwarmde- en Gekoelde/Verwarmde modellen beschikbaar (90 modellen, waaronder een onderdompel versie)
 • Zes verschillende typen digitale temperatuur controllers bieden een scala aan keuzen van instapmodel tot uiterst verfijnde  modellen
 • Intuïtieve installatie en werking, met multi-taal hulp of aanwijzingen op het scherm (afhankelijk van het model)
 • De “iphone” onder de waterbaden

 

Het selecteren van circulerende waterbaden

circulerende waterbad controller

controller waterbad

De Beste Polyscience circulatie of circulerende waterbad voor uw toepassing is afhankelijk van een aantal factoren. Enkele Richtlijnen die u helpen bij uw keuze:

 

1) Werk Temperatuur en Veiligheid

U heeft een gekoelde of verwarmde circulerend waterbad nodig als uw bedrijfstemperatuur dicht bij of onder de omgevingstemperatuur is. Of vor toepassingen die maximale temperaturen van ca.  200C of /- 0.01C temperatuur stabiliteit vereisen met behulp van geavanceerde temperatuur regelaars of controllers.

 

2) Koelings of Verwarmings vraag

Circulerende waterbaden met een klein reservoir zijn algemeen toepasbaar, als externe circulatie nodig is en de verwarming/koeling vraag matig is. Als de externe verwarming/koeling veel is of u brengt monsters in het interne reservoir, dan zal vanzelfsprekend een circulerend waterbad met een grotere tank nodig zijn. Vele modellen zijn beschikbaar, in een laag of hoog model.

 

3) Externe kalibratie

ad circulation water bath

AD controller circulation waterbad

Alle Polyscience Temperatuur Controllers kunnen worden gebruikt voor het maken van close-loop externe circulatie. Als open-lus externe circulatie vereist is of indien uw toepassing een debiet vereist groter dan 1 L/min, is een circulator met een geavanceerde controller nodig (de performance of advanced modellen).