about_us_prolyse

Prolyse BV

Prolyse BV is een bedrijf gevestigd in Dongen, Noord-Brabant, Nederland, dicht bij de Belgische grens. We zijn in 2009 opgericht en werken veel samen met agenten, dealers, freelancers en toeleveranciers. Wij werken veelal met een flexibele schil.

Wij leveren onze diensten in de analytische chemie, procesindustrie, farmaceutische- en lifescience-laboratoria.

Hieronder zijn: testapparatuur voor tabletten en poeders, waaronder (automatische) dissolutie, degassers, friability testing, desintegration testing, tap density, ampoule testing etc.

Verder leveren we safety cabinets (veiligheidskasten) voor met name het afwegen met analytische balansen in een veilige omgeving en voor het werken met bulk powders. Analytische balansen zijn hierin absoluut stabiel. Deze zelfde veiligheidskasten kunnen ook als instrument enclosures ingezet worden; custom-mode oplossingen zijn beschikbaar.

Daarnaast hebben we een mooi ogende productlijn van heaters, coolers en waterbaden welke ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Een uniek design met een goede prijs-prestatie verhouding; Deze lijn wordt ook wel de iphone onder de waterbaden genoemd.

Ook op het gebied van particle sizing en dan met name imaging (ook in Proces) kunnen wij geavanceerde systemen en software leveren.

Service-engineer-prolyse-at-workProlyse BV onderscheidt zich met haar organisatorische capaciteit en sterke after-sales service. Iedere medewerker streeft naar een uitstekende samenwerking, klanttevredenheid en het verkrijgen van het best mogelijke resultaat voor de klant.

Deze waarden ondersteunen ons bij het handhaven van onze missie om een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten, fabrikanten en werknemers.