ptb111e sample compartiment

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

 

Tablet hardheids tester voor het meten van alleen hardheid

Belangrijke note over de kalibratie:

De huidige USP Pharmacopeia vereist dat de (kracht) sensor van een tablet hardheids testinstrument periodiek gekalibreerd wordt over het gehele meetbereik (of het bereik voor het meten van de samples) met een nauwkeurigheid van 1N. Alle PharmaTest tablet hardheids meetinstrumenten kunnen statisch worden gekalibreerd over het gehele meetbereik door het gebruik van diverse contragewichten.

Alle instrumenten ondersteunen controle van ten minste drie verschillende ijkpunten tijdens kalibratie om de lineariteit van de (kracht)sensor te controleren. Bovendien biedt PharmaTest de PT-MT magnetische tablet om de breekpunt detectie van het gehele instrument (krachtsensor en de mechanica van het instrument) te kalibreren.

Alle PharmaTest tablet hardheid testers voldoen volledig aan de eisen van de huidige USP Pharmacopeia.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer de PTB-111 tablet hardheids tester

PTB-111E Tablet Hardheids Tester

ptb111e handmatige tablet hardheids testerDe PTB 111E wordt gebruikt om de hardheid van alle tabletten te testen tot 300 of 500 Newton (Optioneel). De PTB 111E is voorzien van een COM-poort voor gegevensoverdracht en een Printer poort om de resultaten uit te printen. Het testresultaat wordt direct weergegeven op het LED-display van het toestel. De loadcel kan gekalibreerd worden en 3 – punts kalibratie menu’s. Het instrument voldoet aan de jongste eisen van EP <2.9.8> en USP <1217> monografieën.

Afhankelijk van de tablethardheid kunt u handmatig 6 tot 10 samples testen per minuut. De gebruiker geeft een nominale hardheid in en drukt op de <Start> – toets. Als alle gegevens zijn verzameld drukt u op de <STOP> toets en u krijgt de resultaten met inbegrip van statistische gegevens afgedrukt op de aangesloten printer.

De automatische herstart optie maakt het mogelijk sneller te testen en geeft een hogere doorvoersnelheid van de samples in vergelijking met een handmatige Start procedure.

 

Kenmerken

  • Volledig USP <1217> en EP <2.9.8> compliant Dual mode instrument met lineaire snelheids verhoging en lineaire kracht toename
  • Ingebouwde meerpunts validatie procedure
  • Programmeerbare print-out van kracht toename curve
  • Test set voor
  • tension test van oblongs en tabletten beschikbaar
  • Automatische restart voor test
  • samples beschikbaar
  • IQ/OQ documenten gratis meegeleverd