a1-safetech-veiligheidskasten

Veiligheidskasten van A1-Safetech

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

ST1 Balans veiligheidskasten (of: balance enclosures) van A1-SafeTech zijn specifiek ontworpen om de analist te beschermen tegen blootstelling bij de hantering en afweging van krachtige, gevaarlijke poeders en stoffen. De ST1 veiligheidskasten hebben een unieke turbulentie-vrije, low flow ontwerp waarin zelfs gevoelige analytische balansen kunnen werken zonder schommelingen en beschermt tevens de analist. Niet alleen balansen kunnen hierin maar ook andere instrumenten, zoals titratie opstellingen en auto-samplers.

Voordelen van de A1-SafeTech veiligheidskasten:

  • Onafhankelijk getest op ECL (Exposure Control Limit) van minder dan 20ng/m³
  • Een granieten bodemplaat geeft stabiliteit en is een eenvoudig schoon te maken oppervlak
  • Ergonomisch ontwerp maakt het mogelijk voor de analist om comfortabel te werken
  • Unieke dubbel uitgevoerde luchtsensor geeft alarm als de luchtsnelheid onder het veilige niveau komt
  • Veilig verwisselen van HEPA filter (eens in de 3 jaar nodig)
  • Beschikbaar in 900mm, 1200mm en 1500mm uitvoeringen
  • Speciale maten zijn op verzoek verkrijgbaar

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

Lees meer over de A1-SafeTech veiligheidskasten

Veiligheidskasten

A1-Safetech is gespecialiseerd in het ontwerp, de bouw en inbedrijfstelling van mobiele en stationaire veiligheidskasten voor de Farmaceutische en Chemische industrie. Onze veiligheidssystemen zijn ontworpen voor het veilig hanteren van, en de manipulatie van krachtige drug verbindingen en gevaarlijke chemische stoffen in een veilige omgeving. Klimaat gestuurde veiligheidssystemen zijn optioneel beschikbaar in custom-made uitvoeringen!!

Prolyse BV is exclusief dealer voor A1-Safetech produkten voor de Benelux Landen.

Ervaring

Wij hebben vele jaren ervaring in de farmaceutische en chemische industrie en weten de eisen en wensen van onze klanten. Wij zijn in staat om advies, ontwerp, productie, installatie, inbedrijfstelling, IQ/OQ, service en opleiding te bieden, inclusief een awareness training, voor alle A1-SafeTech producten.

A1-safetech Prolyse

Doelstelling

Onze doelstelling is om de industrie te begeleiden met contaminatie oplossingen die helpen om analisten in een veilige werkomgeving te brengen waardoor zij doeltreffend hun taak gegarandeerd veilig en ook efficient kunnen uitvoeren.

Technische Diensten

Prolyse BV kan service en onderhoudspakketten aanbieden voor al onze systemen. Alle apparatuur is pre-gekwalificeerd voordat deze verzonden wordt naar onze klanten. In bijna alle gevallen bieden we IQ/OQ pakketten aan samen met onze apparatuur om oa te zorgen dat de systemen worden geïnstalleerd bij onze klanten en functioneren volgens de fabrieksspecificatie.

  • Installatie
  • IQ/OQ
  • Preventief Onderhoud

Klik hier voor meer informatie