qla logo

 

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

QLA Garantie

Alle QLA Producten zijn geproduceerd volgens ISO9001-normen en worden geleverd met certificaten en echtheids hologram.

Onze complete lijn van dissolutie verbruiksartikelen en accessoires zijn ontworpen en gefabriceerd volgens de exacte specificaties van de diverse fabrikanten van dissolutie apparatuur en de USP. De ervaren ingenieurs en fabrieksproductie leveren producten van de hoogste kwaliteit.

Wij lossen ook unieke lab problemen op met innovatieve ontwerpen en “gezond verstand” oplossingen.

 

Dissolutie Filters

Dissolutie filters worden gebruikt wanneer monsters worden genomen om te voorkomen dat deeltjes van tabletten of capsules uit het experiment van invloed kunen zijn op de spectrofotometer of HPLC-resultaten.

 

Full Flow

Een variant en populair zijn de zgn full flow filters die op de tip van een sampling probe geschoven kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten, bv 10 of 35um.

Syringe filters

Deze behoren ook tot het leveringsprogramma. Populair zijn die met een PVDF of Glass Microfibre materiaal. Deze zijn 25mm in diameter en veelal 0.45um in porie grootte.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over dissolutie filters

dissolutie filters full flow

Dissolutie Filters

Filters voor alle fabrikanten

QLA – Labhut biedt een uitgebreid assortiment van dissolutie filters. U kunt kiezen uit:
canula filters – gebruikt indien hoge concentraties van zwevende deeltjes aanwezig zijn
Filterschijven – Deze zijn ontworpen om de filtratie volledig buiten het dissolutieproces plaats te laten vinden
Filter Tips – kleiner dan canule filters; passen op een grotere sampling cannula, het filter zelf zit aan de punt.

Dissolutie filters hebben vrijwel altijd een groot oppervlakte welke de dissolutie kunnen beinvloeden door het stromingsprofiel te veranderen. Het heeft de voorkeur de filters alleen in de dissolutie vessel te brengen wanneer er bemonsterd moet worden. Bij automatische systemen betekend dit dat een beweegbare manifold de probes in en uit de vessel beweegt.

De dissolutie filters dienen bij elke dissolutie test vervangen te worden. De Filters zijn gemaakt van UHMW Polyethylene of Poroplast, dit materiaal is inert voor de meeste aktive ingredienten. Bij keuze van een filter wordt geadviseerd deze eerst te testen op absorptie van de aktieve componenten van het monster. Alternatieve materialen zijn dan beschikbaar.

Alle filters voldoen aan alle internationale regelgevingen (USP) of overtreffen de specificaties. De filters worden geleverd met certificaat en echtheids logo van QLA.