Custom Made

A1-Safetech is gespecialiseerd in de ontwikkeling van custom made oplossingen. Samen met de gebruiker, ontwikkelen wij oplossingen voor hun specifieke taken en wensen. Met onze ruime ervaring, creatieve ideeën en intensieve analyse van de behoeften kunnen wij individuele oplossingen bieden voor de behoeften van onze klanten. De juiste oplossing voor uw veiligheid!!

In 1 oogopslag de voordelen

– Gedetailleerde analyse van de gevaren – Ruime ervaring in het design van de veiligheidskasten – Innovatieve oplossing concepten – Ontwerptekeningen in 3D – Prestatie tests

logo safetech

Doel

Vertrouw op onze experts voor containment oplossingen: Of individuele stations of hele werkprocessen, we zullen de juiste oplossing voor u te vinden.

Technical Services

Prolyse BV kan service en onderhoud pakketten op al onze veiligheidskasten aanbieden en volledig tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten.
Alle apparatuur is vooraf gekwalificeerd in de fabriek voorafgaand aan de verzending.
In bijna alle gevallen bieden we IQ/OQ pakketten met onze apparatuur om te zorgen dat de systemen zijn geïnstalleerd worden conform specificatie.

• Installatie
• IQ/OQ
• Preventief onderhoud

Klik hier voor meer informatie


custom made Instrument Enclosure

instrument enclosures

Custom Made oplossingen

A1-SafeTech is gespecialiseerd in het leveren van custom made oplossingen

Onze ingenieurs ontwikkelen innovatieve oplossingen voor analisten bescherming, alsmede de bescherming van het product. Om de beste oplossing te ontwikkelen werken wij nauw samen met onze klanten. Single-station containment oplossingen zijn net zo belangrijk als concepten voor complete proces insluiting.

Vaak in laboratoria moeten een aantal verschillende testen uitgevoerd worden op hetzelfde product. Dit kan betekenen dat de stoffen op verschillende werkplekken of behuizingen bewerk worden met als gevolg een eventuele besmetting. Dit kan worden vermeden of geminimaliseerd worden door een ingeperkt procesoplossing.

Het voordeel van een volledig beschermde werkwijze: het monster veilig tussen verschillende werkstations verplaatsten. a1-Safetech design en custom made behuizingen met gebruiksvriendelijke veilige werkprocessen zijn speciaal voor complete workflows. Verschillende kasten kunnen worden gecombineerd met elkaar om de complete workflow te kunnen draaien onder beschermde omstandigheden.