tablet slijtage testers

PTF-20 slijtage tester van PharmaTest

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Dit is de pagina voor handmatige tablet slijtage testers van Pharmatest. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie over de prestaties, accessoires, kalibratie, gereedschappen en hulpstoffen.

Overzicht

Alle Pharmatest handmatige tablet slijtage testers voldoen volledig aan de laatste eisen van de USP monografie <1216> en EP <2.9.7>

Tablet Slijtage Testers Series

PTF-E en PTF-ER, enkele of dubbele drum handmatige tablet slijtage testers zijn beiden verkrijgbaar als vaste of variabele snelheid instrumenten en worden vervaardigd in overeenstemming met de monografieën van de USP <1216>, Europese EP <2.9.7> en andere farmacopees. De PTF-E instrumenten worden vervaardigd met een of twee trommels, zowel slijtage (“Roche”) en (eventueel) abrasian drums zijn beschikbaar. Slijtage testsystemen worden vaak gebruikt in de productie. Hierbij past zijn roestvrijstalen behuizing ideaal.

Tablet Test

Tabletten moeten mechanische spanningen kunnen weerstaan tijdens de productie, distributie en behandeling door de eindgebruiker. Blijft uw tablet intact  tijdens het coaten, verpakkings–en grafische processen? Breekt de tablet wanneer de patiënt het per ongeluk op de grond laat vallen? Zowel een slijtage test en hardheid test meet de mechanische integriteit van tabletten.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over handmatige slijtagetesters

PTF10-E en PTF10-ER Single Drum, vaste of variabele snelheid slijtage tester.

De PTF10-E instrument is een basic enkele drum tablet slijtage tester. De trommel rotatiesnelheid staat vast op 25 rpm met een nauwkeurigheid van +/- 1 rpm (PTF10-E) of variabel binnen 20-70 rpm (PTF10-ER). De totale testtijd kan worden ingesteld 1-9999 seconden, of als alternatief, stelt het totale aantal drum omwentelingen over het bereik van 1 tot 9999. De PTF10-E / ER kan werken met zowel de conventionele “Roche” trommel voor slijtage testen, evenals de abrasian drum (met lamellen). Het instrument kan worden uitgerust met de 10 ° hoek, zoals gespecificeerd door de USP <1216>, EP <2.9.7> voor grotere tabletten van 13 mm diameter of groter. Andere instrumenten in deze serie zijn de PTF20-E en PTF20-ER (zie hieronder)

PTF20E and PTF20ER Dual Drum, vaste of variabele snelheid slijtage tester

tablet slijtage testers

PTF 10 E tablet slijtage tester

De PTF20-E instrument is een basic enkele drum tablet slijtage tester. De trommel rotatiesnelheid is vast gezet op 25 rpm met een nauwkeurigheid van +/- 1 rpm (PTF10E) of variabel binnen 20-70 rpm (PTF20-ER). De totale testtijd kan worden ingesteld van 1-9999 seconden, of als alternatief, telt het totale aantal drum omwentelingen over het bereik van 1 tot 9999. De PTF-20E / ER kan werken met zowel de conventionele “Roche” trommel voor slijtage testen, evenals de Abrasion trommel (met lamellen). Het instrument kan worden uitgerust met de 10 ° hoek, zoals gespecificeerd door de USP <1216>, EP <2.9.7> voor grotere tabletten van 13 mm diameter of groter. Andere instrumenten in deze serie zijn de PTF10-E en PTF10-ER met een enkele drum (zie hierboven).