automatische disintegratie testers

Semi Automatische Disintegratie Tester

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vol automatische disintegratie testers voor tabletten en capsules. Hier kunt verder te gaan om alle informatie over de prestaties, accessoires, kalibratie gereedschappen en verbruiksmaterialen lezen.

Prolyse BV is exclusief dealer van PharmaTest producten voor de Benelux Landen.

Overzicht

Ons assortiment van tablet en capsule disintegratie testers voldoen volledig aan de meest recente USP <701/2040> en EP <2.9.1 / 2.9.1.2> monografie. Al deze instrumenten zijn vervaardigd met een roestvrij stalen behuizing, welke zijn ontworpen om meer GMP-compliant te zijn dan bijvoorbeeld gespoten behuizingen. Veel van deze instrumenten vinden hun plaats in QC en IPC laboratoria. Ook op uw laboratorium zal deze PharmaTest apparatuur zeker niet misstaan.

 

PTZ Auto Serie

De PTZ AUTOEZ disintegratie instrumenten, zowel de enkele als de meervoudige stations instrumenten, zorgen voor de volledig geautomatiseerde bepaling van de exacte disintegratie tijd van alle tabletten in de baskets. De disintegratie tester heeft ingebouwde elektrische liften waardoor een medium verandering voor langere disintegratie tijden snel en eenvoudig door is te voeren. Met behulp van de PT-MKT en PT-MKT33 elektronische baskets is het mogelijk om te kiezen te werken volgens USP <701> of EP <2.9.1> monografie. Of gebruik de grotere baskets volgens USP <2040> en EP <2.9.1.2>. Beide versies bieden het online meten van de temperatuur van de buffer gedurende de disintegratie.

 

Toepassing

Deze geautomatiseerde methode kan zowel worden toegepast voor tabletten, als voor gelatine capsules of pellets in diverse afmetingen.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer automatische disintegratie testers

PTZ – AUTO1EZ t/m PTZ – AUTO4EZ

Automatische disintegratie testers

automatische disintegratie testers

Automatische disintegratie test

Dit is de volautomatische versie van de PTZ-AUTO-serie. Met verbeterde elektronica en de PT-MKT of PT-MKT33 baskets. Het dual station Tablet en Capsule desintegratietest of uiteenvaltijd systeem is uitermate geschikt om de volledig geautomatiseerde bepaling van de exacte disintegratietijd van alle tabletten in de baskets uit te voeren. De PTZ AUTOEZ heeft een ingebouwde elektrische lift, dus medium verandering voor langere desintegratie tijden is gemakkelijk gemaakt. Alle PTZ AUTOEZ volautomatische tablet desintegratie test systemen voldoen volledig aan alle specificaties van USP <701/2040> en de EP <2.9.1/2.9.1.2> monografieën.  Afhankelijk van welke maat tabletten moet worden geanalyseerd, selecteerd men de PT-MKT of PT-MKT33 elektronische baskets die beiden zijn uitgerust met een temperatuursensor om de desintegratie buffer temperatuur te controleren, ongeacht het aantal baskets dat wordt gebruikt. Het operationeel concept van de elektronische baskets typen PT-MKT en PT-MKT33 zijn eenvoudig van opzet en te bedienen door middel van elektrische contacten in elk van de 6 (3) posities van elke basket.

Dit is eenvoudig te onderhouden en biedt de gebruiker de aanvullende zekerheid dat de discs kunnen worden gebruikt in elk van de desintegratie manden. Er zijn geen ingewikkelde detectoren die moeten worden “afgestemd” op elke specifieke buis of disc . Kleine metalen ringen worden gebruikt om het contact van de discs met de zeef segmenten te maken. Sluit een PCL-printer op de parallelle printerpoort van de PTZ-AUTO-EZ en aan het einde van een run, wanneer alle tabletten zijn uiteengevallen, wordt een volledig testrapport afgedrukt met inbegrip van individuele desintegratie, maximale en minimale tijd.

Standaard maakt het instrument mogelijk om maximaal 16 testmethoden te programmeren en te bewerken welke kunnen worden geselecteerd door geautoriseerde gebruikers om een test te beginnen. Alles wat je nodig hebt voor het complete data management en documentatie is het PTZ32 softwarepakket (21 CFR part11 compliant). De PTZ-32 software van PharmaTest biedt een effectieve data en hardware management voor tablet desintegratie studies en Quality Control. Het bevat ook speciaal programma voor batch vergelijking, statistiek, temperatuurregistratie en wachtwoordbeveiliging. PTZ AUTOEZ systemen zijn ook beschikbaar in de budget vriendelijke PTZ AUTO-serie (semi-automatisch).