handmatige disintegratie testers - dist3

DIST3 manual-disintegration tester

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

 

Eenvoudige handmatige disintegratie testers van PharmaTest, inclusief validatie tools

 

Overzicht

Deze range disintegratie testers voor tabletten en capsules voldoen aan de huidige specificaties van de USP <701/2040> en EP <2.9.1 / 2.9.1.2> monographs. Net zoals onze andere instrumenten hebben deze disintegratie testers een RVS behuizing (GMP).

 

Werkgebied

Veel van deze handmatige disintegratietesters van hun toepassing in QC en IPC laboratoria. Net als de meeste van de andere apparatuur op deze labs is deze afgewerkt in roestvrij staal.

Betaalbaar

Deze handmatige disintegratie testers hebben een aantrekkelijk prijs en zijn zeer eenvoudig te bedienen. IQ en OQ documenten worden standaard meegeleverd.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier
Lees meer over handmatige desintegratie testers


PTZ-S handmatige disintegratie tester

1 positie tablet disintegratie tester

handmatige disintegratie testers

PTZ_S handmatige disintegratie-tester

De meest basic en kosten effectieve handmatige disintegratie tester van PharmaTest ideaal voor laboratoria met beperkt budget of die een 2e eenvoudige tester nodig hebben. Voldoet aan alle USP eisen. Het systeem is vibratie vrij. De slag is vastgezet op 55mm en de dipsnelheid op 30 per minuut. De maximale disintegratie test tijd kan ingesteld worden. Het display toont tevens de verstreken tijd aan. De PTZ-s is uitgerust met een doorzichtig waterbad voor een duidelijk zicht op de disintegratie posities. De heater en pomp zijn beveiligd tegen oververhitting. Wordt geleverd met IQ /OQ documenten.

 

Dist-3 handmatige disintegratie tester

3 positie tablet desintegratie tester

De meest basic en kosten effectieve handmatige disintegratie tester van PharmaTest ideaal voor laboratoria met beperkt budget of die een 2e eenvoudige tester nodig hebben. Hij is voorzien van 3 basket posities die gemonteerd zijn aan 1 centrale arm. Voldoet aan alle USP eisen. Het systeem is vibratie vrij. De slag is vastgezet op 55mm en de dipsnelheid op 30 per minuut. De maximale Disintegratie test tijd kan ingesteld worden. Het display toont tevens de verstreken tijd aan. De PTZ-s is uitgerust met een doorzichtig waterbad voor een duidelijk zicht op de disintegratie posities. De heater en pomp zijn beveiligd tegen oververhitting. Wordt geleverd met IQ /OQ documenten.