dissolutie paddles

Dissolutie paddle van RVS

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

van RVS tot teflon coated!

Omdat er exacte geometrie is vereist voor de herhaalbaarheid van de paddle-methode, is paddle gespecificeerd als een roestvrij stalen apparaat in plaats van bv glas. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat glas niet zo nauwkeurig kan worden vervaardigd zonder buitensporige kosten.

Sommige van de afmetingen en toleranties van de paddle zijn kritisch om consistente resultaten te verkrijgen met alle dissolutie posities. De USP geeft aan dat de paddle soepel moet draaien zonder noemenswaardige haperingen (wobble). De boog van het schoep blad zorgt voor flinke stroom en wobble heeft het effect van het verhogen van de hoeksnelheid van de uiteinden van de paddle. Dit geeft onderlinge verschillen in de vessles. De contouren van het paddle blad mogen geen scherpe randen aan de tips bv hebben. Dat zou turbulente in plaats van laminaire stroming patronen geven. De USP eist dat wobble en de verticale lijn met de as van het bloedvat tot ±2,0 mm nauwkeurig is.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over de Dissolutie Paddles

QLA Garantie

Alle QLA Producten zijn geproduceerd volgens ISO9001-normen en worden geleverd met certificaten en echtheids hologram.

qla logo

Diverse Materialen

Dissolutie paddles zijn verkrijgbaar in RVS, Teflon coated, teflon. Zogenaamde monoshaft versies zijn beschikbaar, waarbij de paddle afgeschroefd kan worden en een basket op diezelfde shaft gemonteerd kan worden.

Wobble

Dissolutie paddles dienen zeer recht te zijn; de zogenaamde wobble moet beperkt blijven tot +/- 2mm

Serienummers

Elk onderdeel van een dissolutie paddles is voorzien van een uniek serienummer. Wij adviseren om deze sets bij elkaar te houden.

Klik hier voor meer informatie