safety-lab-bubble

Lab Bubble Safety Cabinet

Lab Safety Bubble van A1-Safetech

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

De Lab Bubble ™ wordt in licentie geproduceerd voor A1 Safetech.

A1 Safetech heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van draagbare en stationaire containment oplossingen in de laboratorium markt wereldwijd. Wij zijn trots op de mogelijkheid om toepassing specifieke veiligheids oplossingen te bieden voor analisten zodat zij in staat zijn om effectief te werken met minimale beperkingen.

In de loop der jaren, hebben we een zeer veilig netwerk van ervaren leveranciers en service engineers opgebouwd die ons in staat stellen om oplossingen te bieden en wereldwijd te ondersteunen.

zie hieronder de algemene video over de lab-bubble.

De Safety Lab Bubble  of Glove Bubble is een op een tafel gemonteerde Safety Cabinet systeem met de erkende normen EN 14175 en NEN 7989. De Safety Bubble zorgt voor een optimale bescherming voor de gebruiker bij het verwerken van gevaarlijke chemische stoffen.

Fijn stof en chemische dampen worden van de gebruiker weggezogen door de frontopening. Verontreinigingen in de lucht worden opgevangen in een speciaal ontworpen veilige filtratiemodule. Schone lucht wordt vervolgens veilig terug in het laboratorium hergebruikt om zodoende te besparen op energie en facilitaire kosten.

+Lees kenmerken van de Lab-Bubble

Enkele kenmerken van de Lab-Bubble:

 • Zelfstandig systeem, getest en gevalideerd.
 • Diverse uitvoeringen beschikbaar met ieder hun eigen toepassing
 • Een veilige behuizing voor het wegen van al uw chemische producten
 • Makkelijk te reinigen en te onderhouden
 • Geschikt voor het Wegen van poeders
 • Te gebruiken bij PCR bepaling
 • Aseptic Handling
 • Titratie

zie hieronder de video over de glove lab-bubble

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over de A1-SafeTech Lab Bubble

Lab Bubble

De Lab-Bubble heeft een veelzijdige reeks van containment apparatuur die kan worden gebruikt voor veel verschillende soorten veiligheid van gecontroleerde omgevingen.  Alle Lab-Bubble ™ producten zijn voorzien van:

 • Easy Clean oppervlak
 • Veilige verandering van filtratie systeem
 • Eenvoudige installatie van de gebruikersinterface

Alle Bubbles worden voor levering getest en gevalideerd volgens de erkende normen. Lab-Bubble ™ is ontworpen en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. Het unieke ontwerp is volledig beschermd door de Europese Gemeenschap. Het ontwerp registratienummer is 001324610-001 en Europese Trademark Lab-Bubble TM.

Prolyse BV is exclusief dealer voor A1-Safetech produkten voor de BeNeLux Landen.

Safety Bubble

De Safety Bubble is een op een tafel gemonteerde Safety cabinet systeem met de erkende normen EN 14175 en NEN 7989. De Safety Bubble zorgt voor een optimale bescherming voor de gebruiker bij het verwerken van gevaarlijke chemische stoffen.

safety cabinet lab bubble

safety cabinet lab bubble

Fijn stof en chemische dampen worden van de gebruiker weggezogen door de frontopening. Verontreinigingen in de lucht worden opgevangen in een speciaal ontworpen veilige filtratiemodule. Schone lucht wordt vervolgens veilig terug in het laboratorium hergebruikt om zodoende te besparen op energie en facilitaire kosten.

 Glove Bubble

Lab Glove Bubble

Lab Glove Bubble

De Glove Bubble is een op een tafel gemonteerde Safety cabinet systeem dat een afgesloten systeem bied voor het meten van uw monsters. Iedere Glove Bubble is uitgerust met een gasaansluiting om uw interne atmosfeer te reguleren.

De Glove Bubble is makkelijk uit te breiden met een reeks van accessoires.

PCR Clean Air Bubble

De PCR Clean Air Bubble ™ is ontworpen speciaal voor een gesloten omgeving voor de behandeling van gevoelige PCR-Reagentia. Het systeem werkt als een positieve druk HEPA gefilterd systeem waarbij een voortdurende ISO klasse 5 waarbij continu een schone omgeving voor uw monsterbereiding beschikbaar is.

Lab Bubble PCR Applicaties

Lab Bubble PCR

De luchtstroom komt uit uw laboratorium en wordt gefilterd door 2 HEPA filtersystemen voordat zij in de Bubble gaan. De luchtstroom wordt continu bewaakt om ervoor te zorgen dat er geen verontreinigde lucht in de Bubble kan komen. Iedere Bubble heeft een bewezen 254nm kiemdodende UV-C-lamp om bio-decontaminiatie te voorkomen. Zowel voor als na gebruik van uw PCR Clean Air Bubble ™