semi automatische disintegratie

semi automatische disintegratie met de PTZ-Auto 2

 

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Semi automatische disintegratie

De PTZ-Auto series van PharmaTest zijn verkrijgbaar in 1, 2, 3 en 4 positie modellen. De behuizing is van RVS (GMP) en voorzien van een makkelijk verwijder baar waterbad. De disintegratie testers zijn tevens geschikt voor basket type “B” (33mm).

 

PTZ-Auto Series

Deze serie heeft een geheugen voor het opslaan en oproepen van methodes. Diverse settings zijn beveiligd met een wachtwoord /code, vereist volgens FDA eisen. De resultaten kunnen uitgeprint worden via de print interface op een geschikte, optionele, printer. Deze series kan volledig geüpgraded worden naar zijn vol-automatische broer: de PTZ AUTO series EZ.

 

Individuele Bediening

In een meer positie model kunnen de diverse posities afzonderlijk van elkaar bedient worden. Aan het eind van de disintegratie test wordt de basket automatisch met een elektrische lift uit het water gehaald.

 

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over semi automatische disintegratie testers


PTZ-Auto 1 t/m PTZ-Auto 4

Semi Automatische disintegratie testers

PTZ Auto2 series zijn verkrijgbaar met 1, 2, 3 en 4 posities. Deze kunnen afzonderlijk  bediend worden. De methodes kunnen opgeslagen worden in het geheugen. Diverse settings kunnen met een code beveiligd worden tegen ongeoorloofd gebruik. Tevens zijn ze geschikt voor basket type “B”. De instrumenten zijn uitgerust met een keyboard en een duidelijk LCD scherm. In het menu is een zogenaamd PQ interval instelbaar. Zodra een positie gereed is wordt de basket uit het water gelift door een elektrische motor. Het omgekeerd is het geval als de test gestart wordt: de motor brengt de basket rustig in het water en het dippen wordt gestart met een snelheid van 30 per minuut.

Op de achterzijde bevinden zich de interfaces voor de remote control en printer. De systemen kunnen bediend worden met windows 7 software, PTZ-32, tevens 21 CFR Part 11 compliant. Wordt compleet geleverd met alle toebehoren en accessories. Inclusief alle validatie documenten, verklaringen en logboek. Het instrument is makkelijk schoon te maken en het waterbad is met een snelkoppeling te verwijderen. Validatie tools zijn beschikbaar.