PTF1-DR-slijtage-tester

                      

CONTACT MET PROLYSE

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

PharmaTest automatische slijtage testers, PTF-series, kenmerken zich door hun eenvoudige bediening en betrouwbare werking. Elke tester wordt standaard geleverd met validatie documenten en drums.

Prolyse BV is exclusief dealer van Pharmatest produkten voor de Benelux Landen.

Overview

Alle PharmaTest slijtage testing instrumenten voldoen aan de laatste eisen van de USPmonografie <1216> en EP <2.9.7>

 

In het kort……..

PTF-ERA en PTF-DR automatische slijtage testers zijn beschikbaar in enkele of meervoudige drum configuratie. Ze zijn vervaardigd in overeenstemming met de monografieën van de USP <1216>, Europese EP <2.9.7> en andere farmacopees. De geteste samples worden automatisch in afzonderlijke roestvrij stalen collectoren afgevoerd zonder dat de drums verwijderd hoeven te worden. Met behulp van het PTF-DR instrument zelf en een analytische balans, welke aangesloten wordt op de COM-poort, kunnen de resultaten geprint worden.

 

Betrouwbaar

De apparatuur van PharmaTest kenmerkt zich door jarenlange probleemloze werking; naast het testen van tabletten zijn andere applicaties zeer geschikt, oa testen van zeeptabletten, snoep, keramische materialen etc.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over automatische slijtage testers

PTF30-ERA 3 Drums, Semi Automatische Slijtage Testers

PTF30-ERA-slijtage-tester

3 drums slijtage tester

De PTF30-ERA slijtage testers heeft drie (PTF60-ERA = 6 drums) aparte drums gemonteerd op een enkele as. Het instrument wordt standaard geleverd met zes (“Roche”) friability drums, maar het ook worden gebruikt met de optionele Abrasion drums (evt anti-statisch). De werking is vrijwel geruisloos en het instrument kan worden ingesteld met een toerental in het bereik van 20 tot 60 rpm. De trommels zijn gemaakt van plexiglas (perspex) en zijn in twee stukken wat het schoonmaken erg eenvoudig maakt. Antistatische coating Plexiglas drums zijn verkrijgbaar als optie. De PTF-ERA slijtage testers zijn ontworpen in overeenstemming met de monografieën van de USP en EP farmacopeeën. Zodra de test is voltooid, worden de samples afgevoerd naar de individuele roestvrijstalen tray waar eventueel resterende stof verwijderd kan worden. Van daVervolgens kunnen ze worden gewogen en het gewicht verlies moet worden berekend. De behuizing van het instrument is gemaakt van roestvrij staal om te voldoen aan de GLP regelgeving.

 

PT60-ERA 6 Drums, Semi automatische Slijtage Testers met variabele snelheid

automatische slijtage testers

Friability Tester

De PTF60-ERA heeft zes (PTF30-ERA = 3 drums) aparte drums gemonteerd op een enkele as. Het instrument wordt standaard geleverd met drie (“Roche”) friability drums, maar het kan ook worden gebruikt met de optionele Abrasion drums. De werking is vrijwel geruisloos; de tester kan worden ingesteld in het bereik van 20 tot 60 rpm. De trommels zijn gemaakt van plexiglas (perspex) en zijn in twee stukken, welke het schoonmaken erg eenvoudig maakt. Antistatische coating Plexiglas drums zijn verkrijgbaar als optie. De PTF-ERA slijtage testing instrumenten zijn ontworpen in overeenstemming met de monografieën van de USP en EP farmacopeeën. Zodra de test is voltooid, moeten worden de samples afgevoerd naar de individuele roestvrijstalen trays waar het eventuele resterende stof verwijderd kan worden. Van daaruit kunnen ze worden gewogen en het gewicht verlies worden berekend. De behuizing van het instrument is gemaakt van roestvrij staal om te voldoen aan de GLP regelgevingen.