Hieronder staan de fabrikanten die wij vertegenwoordigen in de Benelux landen, veelal op exclusieve basis. In het bovenste menu op elke pagina vind u de namen terug en kunt u naar hun producten gaan via het uitklapmenu.

 

PharmaTest – DE

In de laatste 30 jaar is de fabrikant Pharmatest de uitdaging aangegaan van continue reageren op de voortdurende vraag en eisen voor test-apparatuur van de internationale farmaceutische industrie, wat geresulteerd heeft in een uitgebreide reeks van test- en Pilot Plant Apparatuur voor de farmaceutische markt. Pharma Test is synoniem geworden met de ontwikkeling en productie van hoge kwaliteits instrumenten en systemen voor het testen van tabletten, capsules, zetpillen, ampullen, bulk materialen en andere vaste formaten.
Onze belangrijkste prioriteit is om producten te ontwikkelen met de kwaliteit die u van een “Made in Germany” label zou verwachten – De Duitse “Gründlichkeit”.

SMI LabHut / QLA -UK

LabHut begon in 1994 als internationale distribiteur / importeur van chromatografie produckten. Na het succes van de LabHut website, werd de naam veranderd in SMI-LabHut (Science Marketing International). Vandaag de dag is SMI-LabHut gesloten ivm de pensioen gerechtigde leeftijd van de eigenaar. De dissolutie-accessories / consumables produkten worden nu rechtstreeks geleverd door QLA – USA, niet alleen voor de diversen fabrikanten van apparatuur maar ook voor de vele eindgebruikers. QLA is aktief in 105 landen wereldwijd, via directe verkoop en aangewezen dealers. Alle produkten worden gecertificeerd geleverd met een echtheids hologram.  

A1 – SafeTech – DE

A1-Safetech is  gespecialiseerd fabrikant in het ontwerp, de bouw en de inbedrijfstelling van mobiele en stationaire veiligheidskasten (safety cabinets) voor de farmaceutische- en chemische industrie.
De enclosures zijn ontworpen voor het hanteren van gevaarlijke en giftige stoffen in veilige  omgevingen, waaronder aktieve stoffen.
Klimaat geregelde veiligheidskasten zijn ook beschikbaar. Een uitgebreide training tijdens de installatie en configuratie zal u helpen met een veilige werkwijze. Onze dienstverlening wordt ondersteund door een innovatief onderhoud, kwalificatie en herkwalificatie concept. Wij hebben de expertise waarop u kunt vertrouwen!.

Polyscience – USA

PolyScience is een toonaangevende fabrikant van constante temperatuur of gekoelde waterbaden. Sinds 1963 leveren ze innovatieve temperatuurregeling oplossingen voor wereldewijde klanten. Alle producten zijn ontworpen door een zeer gespecialiseerde staf en worden uitgebreid getest. Dit resulteerd in een constante uitstekende kwaliteit van de produkten en overtreft vaak de verwachtingen van onze klanten. De productlijn omvat: gekoelde en circulerende waterbaden, coolers, warmewisselaars en custom-made temperatuur gecontroleerde apparatuur.  

Adam Equipment – UK

Sinds haar oprichting heeft het merk Adam Equipment vertrouwen, prestatie en waarde gesymboliseerd. Meer dan 30 jaar levert men balansen en weegschalen van hoge kwaliteit, als gevolg van de standvastige toewijding voor klantentevredenheid en luisterend oor bij haar klanten. Vandaag de dag, meer en meer bedrijven wenden zich tot Adam Equipment voor hun balansen en weegschalen.

Dosatec – DE

Bijna 15 jaar produceert men instrumenten voor de bereiding en ontgassing van media oa gebruikt in dissolutie testen. De DosaPrep is nu een internationaal gevestigde naam. Het medium wordt gemengd, verwarmd, ontgast en gravimetrisch afgevuld. Een belangrijke mogelijkheid is het rapporteren van alle afvul handelingen, welke vaak wordt ge-eist in de farmaceutische industrie.

 

Sequip – DE

Sinds de oprichting van fabrikant Sequip in het jaar 1993 is er nog steeds toenemende vraag en eisen voor realtime informatie over deeltjes karakterisering van grootte,  vorm en morfologie binnen de ontwikkeling en formulering van het laboratorium, de pilot-plant, research of process. De focus ligt op custom-made systemen en het verhuren van specifieke meetsystemen in vele verschillende toepassingsgebieden. Vele op video gebaseerde meetprobes kunnen tevens geleverd worden.

Cordouan – FR

De overlap tussen de werelden van wetenschap en industrie, zorgde voor de geboorte van Cordouan Technologies in september 2007 op initiatief van David Jacob (CTO) en Mathias Pennec (CEO),
respectievelijk afkomstig van de telecomindustrie en laser/ toegepaste optiek business.

Het delen van de gemeenschappelijke visie en ambitie om te ontwikkelen en te industrialiseren beperkt tot de onderzoekslaboratoria, begon het avontuur door middel van een eerste overdracht van technologie met het Franse Petroleum Institute (IFPEN).

Deze succesvolle overdracht leidde tot de ontwikkeling van een unieke commerciële granulometer genaamd Vasco ™ (zoals de bekende Portugese zeiler)
gewijd aan de karakterisering van nanodeeltjes in complex medium, met name de grootte daarvan.