Lab-Bubble ™  wordt in licentie geproduceerd voor A1 Safetech, Duitsland.

Lab-Bubble

Lab-Bubble Safety Cabinet

A1 Safetech lab-bubble heeft vele jaren ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van draagbare en stationaire insluiting oplossingen in de laboratorium markt wereldwijd. Wij zijn trots op de mogelijkheid om toepassing specifieke veiligheids oplossingen te bieden voor analisten zodat zij in staat zijn om effectief te werken met minimale beperkingen.

Door onze jarenlange ervaring, hebben we een zeer veilig netwerk van ervaren leveranciers en service engineers opgebouwd die ons in staat stellen om oplossingen te bieden en te ondersteunen wereldwijd.

 

 

Veiligheids Lab-Bubble

Een veilige behuizing voor het wegen van al uw chemische produkten; tevens ook geschikt als kleine instrument enclosure.

  • Zelfstandig systeem, getest en gevalideerd.
  • Makkelijk te reinigen en te onderhouden
  • Geschikt voor het Wegen van poeders
  • Te gebruiken bij PCR bepaling
  • Aseptic Handling
  • Titratie

 

De Lab-Bubble heeft een veelzijdige reeks van containment apparatuur die kan worden gebruikt voor veel verschillende soorten veiligheid van gecontroleerde omgevingen.  Alle Lab-Bubble ™ producten zijn voorzien van:

  • Gemakkelijk schoon te maken oppervlak
  • Veilige verandering van filtratie systeem
  • Eenvoudige installatie van de gebruikersinterface

 

Andere uitvoeringen van de Lab-Bubble

 

PCR-Bubble

De PCR Clean Air Lab-Bubble ™ is ontworpen speciaal voor een gesloten omgeving voor de behandeling van gevoelige PCR-Reagentia. Het systeem werkt als een positieve druk HEPA gefilterd systeem

Lab Bubble PCR Applicaties

Lab Bubble PCR

waarbij een voortdurende ISO klasse 5 waarbij continu een schone omgeving voor uw monsterbereiding beschikbaar is.

 

De luchtstroom komt uit uw laboratorium en wordt gefilterd door 2 HEPA filtersystemen voordat zij in de Bubble gaan. De luchtstroom wordt continu bewaakt om ervoor te zorgen dat er geen verontreinigde lucht in de Bubble kan komen. Iedere Bubble heeft een bewezen 254nm kiemdodende UV-C-lamp om bio-decontaminiatie te voorkomen. Zowel voor als na gebruik van uw PCR Clean Air Bubble ™

 

Glove-Bubble

De Glove Lab-Bubble is een op een tafel gemonteerde Safety cabinet systeem dat een afgesloten systeem bied voor het meten van uw monsters. Iedere Glove Bubble is uitgerust met een gasaansluiting om uw interne atmosfeer te reguleren.

De Glove Bubble is makkelijk uit te breiden met een reeks van accessoires.

glove-lab-bubble

Lab Glove Bubble

Alle Lab-Bubbles worden voor levering getest en gevalideerd volgens de erkende normen. Het unieke ontwerp is volledig beschermd door de Europese Gemeenschap. Het ontwerp registratienummer is 001324610-001 en Europese Trademark Lab-Bubble TM

 

 

 

Vraag meer informatie op hier klikken