labtechnology 2017

Gaat u dit jaar naar de Labtechnology?

Wij willen u graag uitnodigen om ons te bezoeken op onze stand. U kunt ons vinden op standnummer: Stand A22 Hal High Five.

We vertegenwoordigen: PharmaTest, J&M, QLA, Gloss Technologies, A1-Safetech, Dosatec, Adam Equipment, Polyscience, Sequip en Cordouan Technologies.

Wij leveren onze diensten in de analytische chemie, procesindustrie, farmaceutische- en lifescience-laboratoria.

Hieronder zijn: testapparatuur voor tabletten en poeders, waaronder (automatische) dissolutie, degassers, friability testing, desintegration testing, tap density, ampoule testing etc.

Verder leveren we safety cabinets (veiligheidskasten) voor met name het afwegen met analytische balansen in een veilige omgeving en voor het werken met bulk powders. Analytische balansen zijn hierin absoluut stabiel. Deze zelfde veiligheidskasten kunnen ook als instrument enclosures ingezet worden; custom-mode oplossingen zijn beschikbaar.

Daarnaast hebben we een mooi ogende productlijn van heaters, coolers en waterbaden welke ook nog eens aantrekkelijk geprijsd zijn. Een uniek design met een goede prijs-prestatie verhouding; Deze lijn wordt ook wel de Iphone onder de waterbaden genoemd.

Ook op het gebied van particle sizing en dan met name imaging (ook in Proces) kunnen wij geavanceerde systemen en software leveren.

Wilt u meer weer weten maak dan een afspraak op onze stand. Dan hebben we alle tijd voor u en kunnen wij uw vragen beantwoorden.

Maak nu een afspraak!