Tablethardheids tester PTB-420 Auto:  4 parameters meten van tabletten

ptb-420 auto tablet-hardheids-testerDe volledig geautomatiseerde 4 in 1 tablethardheids tester PTB-420 Auto is een dual testmodus instrument om het gewicht, diameter, de dikte en de hardheid van tabletten of oblongs te bepalen.
Het instrument is gemaakt in strikte naleving van de EP <2.9.8> en USP <1217> Pharmacopoeia. Diversen modellen zijn beschikbaar (tot 1000N).

De hardheidstester PTB-420 Auto beschikt over een geïntegreerde Sartorius analytische balans module om een individuele sample te wegen en een tablet feeder voor maximaal 25 samples of 10 samples. Vóór de test van de hardheid van de tablet met de PTB 420, wordt de dikte van het sample (of hoogte) en diameter (of lengte) bepaald.
De dikte wordt automatisch gedetecteerd door een laser systeem en detector.

De samples worden automatisch geplaatst door middel van de gepatenteerde bewegende positionerings systeem met “kaken”. Het gedrag van de kaken is instelbaar voor de vele verschillende vormen van tabletten en oblongs. Het instrument kan worden ingesteld op een lineaire kracht of een lineaire snelheid verhoging modus voor de tablet hardheids test.

Mogelijke modellen:

  • Tablet magazine / carrousel voor 10 samples ipv 20
  • Extended tablet hardheid van tot 550N (PTB 420 Auto-500 model)
  • Extended tablet hardheid van tot 990N (PTB 420 Auto-1000 model)
  • Adapter voor aansluiting van USB PCL5 printers

voor meer informatie bezoek de website: https://www.prolyse.nl/tablethardheids-tester-ptb-420-auto/