LBK Weegschaal voor eenvoudig en snel wegen!

Met de LBK weegschaal van Adam Equipment kunt u snel en eenvoudig wegen. Door het compacte ontwerp is de weegschaal makkelijk in gebruik.  Met de verschillende gekleurde toetsen is het mogelijk om uw weegschaal makkelijk te programmeren voor de meest gebruikte instellingen.

LBK weegschaal

LBK weegschaal

Indien nodig kan de LBK weegschaal ook gebruikt worden voor de meer complexe weegfuncties. Dit zijn oa: wegen, controle wegen en percentage wegen.

 

Kenmerken:

  • 5 weegmogelijkheden
  • voeding dmv netstroom en batterijen
  • stabilisatie tijd ca 2 seconden
  • Nul Tarra
  • Eenvoudige gebruiksvriendelijke bediening
  • Groot LCD display met achtergrond verlichting

 

diverse modellen zijn beschikbaar: lbk 3, lbk 6, lbk 12 en lbk 30     het getal staat voor het weegbereik.

Een tafelweegschaal wordt veel gebruikt in de handel en industrie. Voor bijna elke toepassing is er wel een passende tafelweegschaal leverbaar. Je vindt in ons assortiment tafel weegschalen met verschillende weegbereiken, afmetingen, prijzen en nauwkeurigheid. Over het algemeen is een tafelweegschaal compact en heeft deze een RVS weegplateau

Meer weten? Kijk op onze website voor alle technische specificaties: www.prolyse.com

Neem vandaag nog contact met ons op dan laten wij u vrijblijvend kennis maken met de uitgebreide range van balansen.

 

Adam Equipment

Adam Equipment heeft sinds haar oprichting het vertrouwen van vele bedrijven gekregen. Al meer dan 30 jaar levert Adam Equipement balansen en weegschalen van hoge kwaliteit waardoor wij een hoge klanttevredenheid hebben bij onze klanten. Steeds meer bedrijven weten Adam Equipement te vinden voor hun balansen en weegschalen.