prolyse-labtechnology

Labtechnology – Congres en vakbeurs, 3 en 4 oktober 2017, Jaarbeurs Utrecht – High Five – Prolyse is aanwezig op Stand A22

Het congres en de vakbeurs voor de professional die graag op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in en rond het lab

Een uitgebreid (wetenschappelijk) congresprogramma met ruim 50 sprekers zorgt ervoor dat je volledig bijgepraat wordt over nieuw onderzoek.

Een demoprogramma op de beursvloer laat je kennis maken met bijzondere innovatieve technologieën en brengt je in contact met de relevante leveranciers uit de wereld.

Meld je nu aan en bezoek 3 en/of 4 oktober Labtechnology in de Jaarbeurs Utrecht en bezoek ons op stand nummer A22.

Single Use Event

Op 4 oktober kunt u het Single Use Event bijwonen. Hier maakt u kennis met de relevante leveranciers uit de (bio)farmaceutische wereld. Dit jaar staan onderwerpen centraal als: continous bioprocessing, cell culture systems en microbial systems.

U vindt een uitgebreid programma en meer informatie over de sprekers op de website van Labtechnology.

 

Op de stand van Prolyse vindt u oa specialisten van Cordouan (Frankrijk) met de nieuwe Vasco Kin, een unieke deeltjes analyzer voor het nano-meter gebied, apparatuur van Pharmatest (tablet testers),  A1 Safetech (veiligheidskasten voor analytische balansen) en Polyscience (unieke waterbaden met touchscreen bediening)