Pharma Test introduceert gekoelde rackjes voor de Dissolution Sampling Robot DSR-M. De Dissolution Sampling Robot DSR-M kan nu worden uitgerust met optionele gekoelde rackjes die het mogelijk maken om de verzamelde monsters te koelen en om een ​​stabiele temperatuur van slechts 5 ° C (41 ° F) te handhaven door gebruik te maken van een conventionele gekoelde laboratorium circulator of chiller.

De temperatuurgevoelige samples kunnen automatisch nauwkeurig worden verzameld en veilig worden opgeslagen.
De rekken kunnen worden gebruikt voor zowel HPLC als open buizen. Ze kunnen gemakkelijk worden aangepast van het ene type kuvet naar het andere zonder dat er gereedschap of extra onderdelen nodig zijn.
De geïntegreerde zuigerpompen hebben een volume nauwkeurigheid van ± 1%, waardoor wordt voldaan aan de vereisten voor mediavolume-nauwkeurigheid uit de USP <711> -monografie.

In combinatie met een PharmaTest PTWS-dissolutiontester met de optie van individuele temperatuur probes voor elk geroerde dissolutie vessels, maakt dit systeem het mogelijk om de mediatemperaturen zowel voor als na de sampling te documenteren en te regelen.

Gekoelde rackjes op een Pharmatest DSR-Fractie verzamelaar