Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Unieke dissolutie vessel cleaner

De DVC-24 vessel cleaner is het alternatief voor het vervelende en tijdrovende werk om dissolutie vessels te reiningen en het voorkomen van variabiliteit inherent aan handmatige reiniging. De reiningsmethode kan eenvoudig gevalideerd worden.

Cleaning validation tool

De nieuwe Dissolutie Vessel Cleaner DVC-24 is de ultieme oplossing om de productiviteit van dissolutietesten te verhogen. Door gebruik van een eenvoudige, snelle, efficiënte en gevalideerde methode. Het reinigen zelf van dissolutie vessels is makkelijk te valideren met de speciaal vervaardigde validatie-tabletten.

 

Lage kosten!

De DVC-24 is ontworpen voor economisch gebruik. Het is uitermate geschikt voor een snelle en grondige reiniging van de moeilijkste producten in alle gangbare dissolutie vessels. Een dissolutie tester kan worden gereinigd in minder dan 2 minuten tijd!. Uw throughput wordt hiermee drastisch verhoogd.

Snel!

In 18 – 20 seconden tijd wordt een dissolutie vessel leeggezogen, gereinigd en gedroogd! Conditioneren / opwarmtijd van de dissolutie vessel cleaner duurt slechts een 5 minuten waarna weer 24 dissolutie vessel gereinigd kunnen worden alvorens de tank te legen.

Offerte aanvragen of vragen?

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op via:
Telefoon: +31 (0)162 383100
of klik hier voor het contactformulier

+Lees meer over validatie van de dissolutie vessel cleaner

validatie documenten DVC-24 dissolution vessel washer

validatie DVC-24

 

Cleaning Validation

Verfijnde Techniek

De nieuwe en verfijnde dissolutie Vessel Cleaner DVC-24 met zijn uniek geautomatiseerd reinigingsproces dat aantoonbaar  een robuuste, efficiënte, consistente en reproduceerbare methode biedt. Er is geen significante overdracht tussen de dissolutie tests.

Gloss Technologies uit Spanje heeft een volledig en uitgebreid validatie-pakket ontwikkeld voor het instrument en zijn reinigingsmethode. Daaronder zijn validatie Tabletten om een Performance Qualification te kunnen verrichten. De bij het instrument geleverde performance Validation Protocol biedt een gedocumenteerd bewijs dat je dissolutie apparatuur homogeen kunt reinigen voor het veilig gebruik in een gevalideerde omgeving.

De DVC-24 omvat drie fabrieks geprogrammeerde reinigingsmethoden die het grootste deel van de toepassingen en produkten dekken. Daarnaast heeft Gloss Technologies een Method Validation Program ontworpen waarbij Service Engineers uw dissolutie reinigingsprocedure kunnen programmeren voor uw eigen, moeilijke, producten om ervoor te zorgen dat er absoluut geen contaminatie tussen de dissolutie testen aanwezig is. Alle bovenstaande unieke eigenschappen maken de DVC-24 een waardevolle dissolutie vessel cleaner met een unieke validatie tool.