dissolutie vessel cleaner DVC-24

Gloss Dissolutie Vessel Cleaner DVC-24:
√ Snel en betrouwbaar
√ Lage afval/recycling kosten
√ Betaalbaar
√ Gebruikersvriendelijk: klein en compact
√ Efficiënte reiniging

Contact met Prolyse

Telefoon: +31 (0)162 383100
Contactformulier »

Dissolutie Vessel Cleaner voor alle soorten dissolutie vessels

Snel, betrouwbaar en betaalbaar!

Deze geautomatiseerde dissolutie vessel cleaner, voor alle soorten dissolutie vessels, werkt met stoom en gezuiverd water. Het is bewezen dat dit een robuuste, efficiënte, consistente en reproduceerbare reinigingsmethode is die ervoor zorgt dat er geen significante overdracht tussen de tests zijn: Minimaal 99.8% cleaness word bereikt!

Een volledig documentatie pakket is opgenomen in het standaard leveringsprogramma ter validatie inclusief de validatie tabletten zelf. De bij het instrument geleverde kwalificatie protocol voorziet in een gedocumenteerd bewijs dat uw vessels homogeen worden gereinigd voor gebruik met de meest onmogelijke producten.

Drie geprogrammeerde reinigingstechnieken
DVC-24 Dissolutie vessel cleaner bevat af fabriek drie geprogrammeerde reinigingstechnieken die voor het overgrote deel van de producten zal werken. Aangepaste programma’s zijn mogelijk. Daarnaast heeft Gloss Technologies een Methode validatie Programma ingebouwd. Dit geeft de mogelijkheid geeft om uw Reinigingsprocedure aan te passen en verder te optimaliseren. Herprogrammeren van de DVC-24 voor de meest eigen moeilijke en kleverige producten is mogelijk door bevoegde personen.

Ecologische, milieuvriendelijke reinigingsmethode
Daarnaast voorziet de DVC-24 in een ecologische reinigingsmethode die milieuvriendelijk is: Het verminderen van afval, energie-en waterverbruik doormiddel van slechts 40 ml gezuiverd water gemiddeld per vessel. Er blijven geen extra residuen zoals zeep of organische oplosmiddelen in de dissolutie vessel achter door deze methode. Een neutraliserende oplossing kan optioneel worden toegevoegd waardoor de recycling kosten nog verder zullen dalen.

+ Lees meer over de Dissolutie Vessel Cleaner van Gloss

 

Dissolutie Vessel Cleaner van Gloss

Hieronder vindt u een overzicht van de gewaardeerde producten van Gloss Technologies met de prestaties, accessoires, kalibratie en validatie mogelijkheden.

Prolyse BV is exclusief dealer van Gloss producten voor de Benelux landen.

 

dissolutie vessel cleaner

Tool voor Cleaning Validation

De nieuwe dissolutie vessel cleaner DVC-24, ontwikkeld door Gloss Technologies, is de ultieme oplossing om de productiviteit van elk dissolutie laboratorium te verhogen en tevens te voldoen aan alle regelgevingen. De vessel cleaner DVC-24 biedt een eenvoudige, snelle, efficiënte en gevalideerde methode voor het schoonmaken van dissolutie vessels. Dit voor elk merk dissolutie tester en praktisch elk type dissolutie vessel. DVC-24 is een reëel en betaalbaar alternatief voor de vervelende en tijdrovende taak van het schoonmaken van dissolutie vessels Het voorkomt tevens variabiliteit in resultaten die inherent zijn aan handmatige reiniging door verschillende laboranten.

Betaalbaar!

validation documents DVC-24 dissolution vessel cleaner

validation documents DVC-24

 

 

 

 

 

Deze dissolutie vessel cleaner is ontworpen voor economisch gebruik. Het maakt een snelle en grondige reiniging mogelijk van de moeilijkste producten met behulp van een unieke reinigings techniek. 4 dissolutie testers worden effectief gereinigd in minder dan 10 minuten tijd. Dit verhoogt drastisch uw throughput.

 

Lagere kosten

Doordat gemiddeld slechts 40mL water bij elke reiniging wordt gebruikt zijn de afval verwerking kosten behoorlijk lager. Alle vloeistof wordt opgevangen in een geschikte tank welke leeggepompt kan worden in een daarvoor geschikte opvangmogelijkheid. Automatische neutralisering behoort tot de opties.

 


 

vessel-washer-dvc-24

vessel washer for dissolution

DVC-24 belangrijkste kenmerken en voordelen!

  • Gebruikersvriendelijk,  klein en compact en dus eenvoudig te verplaatsen door iedereen
  • Comfortabel gebruik door het touch-screen display en stille werking
  • Veelzijdig instrument voor elke 1 liter dissolutie vessel en zelfs voor 2 liters vessels, 500ml en plastic vessels
  • Niet meer hoeven te verwijderen van dissolutie vessels uit de dissolutie testers met alle voordelen vandien: niet meer breken, altijd in dezelfde positie etc
  • Snelle reinigings methode, gemiddeld 20 sec per dissolutie vessel waardoor de sample throughput behoorlijk wordt verhoogd
  • Effiente en homogene reiniging
  • validatie methode met kalibratie tabletten beschikbaar
  • Modificatie en aanpassing van reiningsmethode mogelijk door bevoegde personen
  • Ecologisch verantwoord door lagere afvalverwekingskosten en lager energie verbruik

 

DVC-24 Dissolutie Vessel Cleaner Specificaties

UNIT
Afmetingen69.5 x 39.5 x 97.0 cm
Gewicht50 Kg (approx)
Netspanning115 VAC or 220 VAC 50/60 Hz
OPERATION
GeluidsniveauLager dan 55 dB
Aantal cleaning cycles24 (gebaseerd op 1 liter vessel)
Te programmeren methodes3 voorgeprogrammeerd, methode aan te passen
Opstarttijd (koude start)Minder dan 7 minuten
Reconditioning Tijd (na hervullen)Minder dan 5 minuten
Reinigingstijd per vesselgemiddeld 20 seconden, afhankelijk van gekozen programma
Schoonmaak middelPurified water
VesselsUSP 1 Liter, elk merk
Optioneel: 2 liter, 500 ml en plastic vessels
InterfaceLCD touch screen display
AfvalverwerkingNeutralisatie in afval tank